Skip to content

Pressemeddelelse – Ny direktør til Hjørring Vandselskab

Hjørring Vandselskab har ansat Jakob Bisgaard som ny administrerende direktør.

Jakob Bisgaard kommer fra en stilling som vicedirektør i Aalborg Kommune og har tidligere bl.a. været ansat som direktør i Struer Kommune og Jammerbugt Kommune.

”I Hjørring Vandselskab er vi rigtig stolte af at kunne byde velkommen til Jakob Bisgaard, som ny administrerende direktør. Jakob Bisgaard kommer til os, med en bred erfaring inden for ledelse inden for offentlig forvaltning. En erfaring som med sikkerhed vil komme Hjørring Vandselskab til gode. Jakob Bisgaard skal nu være en del af det hold, af højt dedikerede medarbejdere, som hver dag arbejder benhårdt for folkesundhed og miljø i vores kommune. På vegne af Hjørring Vandselskab og bestyrelsen, skal der lyde et hjerteligt velkommen til Jakob Bisgaard, og vi ser frem til det gode samarbejde.” udtaler bestyrelsesformand Daniel Vestergaard.

”Jeg glæder mig rigtig meget til arbejdet med Hjørring Vandselskab, samarbejdet med medarbejderne, bestyrelsen og ejeren Hjørring Kommune, således at Hjørring Vandselskab fastholdes som et meget veldrevet selskab og udvikles så det er klar til fremtiden. Det er meget udfordrende for mig, fordi det både er en velkendt bane, men også en ny rolle, da jeg ikke tidligere har arbejdet i et forsyningsselskab. Det er jo en fantastisk spændende opgave at arbejde med forsyningssikkerhed – rent drikkevand – både for nu og for fremtidige generationer. Vi tager det som en selvfølge, men det har faktisk afgørende betydning for vores sundhed, at vi kan sikre det rene drikkevand i vandhanerne – nu og for fremtiden – og aflevere det rent tilbage til vandets kredsløb.
Så muligheden for både at arbejde med forsyningssikkerhed på den ene side og selskabets rolle i klimadagsordenen på den anden side, både når vi snakker håndtering af vand og klimaløsninger, er utroligt spændende.” lyder det fra den nye administrerende direktør.

Privat bor Jakob Bisgaard i Aalborg sammen med Ulla Tjell. Fritiden bruges på familie og venner, sommerhus og gerne en frisk cykeltur.