Skip to content

Kom på besøg Vores events

Kommede events

Hvert år arrangerer og deltager Hjørring Vandselskab i events. Det kan være åbent hus-arrangementer, Naturmødet i Hirtshals og indvielser af rekreative områder, vi selv har været med til at etablere. Møderne giver os en chance for at møde dig og dig en chance for at høre mere om vores arbejde.

Se aktuelle events her

Naturmødet

Hirtshals har siden 2016 huset Naturmødet, og alle år undtagen 2020 og 2021 har Hjørring Vandselskab været med som aktør. Fra de store scener og vores eget telt sætter vi igennem aktiviteter og debatter fokus på nu- og fremtidens udfordringer for dit og vores grund-, drikke- og spildevand samt vores arbejde med klimatilpasning.

Åbent hus

Hvert år holder vi åbent hus på Bagterp Vandværk og Hjørring Renseanlæg. Begge steder fortæller vi om vores arbejde, og hvordan vi indgår som et vigtigt led i dit liv – i forbindelse med din sundhed, din natur og dit nærmiljø. Vand er byggestenen for al liv, og vi er en del af vandets vej. Kom og lær mere, næste gang vi inviterer indenfor.

Andre events

Vi vil være synlige og tilgængelige i lokalområdet. Derfor engagerer vi os i for eksempel indvielser af rekreative områder, fejring af Fremtidens Villavej, deltagelse i en verdensmålsudstilling på Hjørring Bibliotekerne eller vand- og vidensvandringer langs klimatilpasningsanlæg. Vi er stolte af vores arbejde, og derfor viser vi det gerne frem.