Skip to content

Vigtig info lige i lommen Drift og alarmservice

SMS-Service

Tilmeld SMS-service og få vigtige informationer om drift lige ned i lommen.

SMS-servicen benyttes ved driftsforstyrrelser på vandforsyningen. Det kan f.eks. være planlagt vedligehold eller akut opstået brud på en vandledning, hvor vi bliver nødt til at lukke for vandet i en periode.

Når du tilmelder dig, vil du få direkte besked på din telefon og/eller mail, i tilfælde af driftsforstyrrelser på vandforsyningen i dit område.

Bor du til leje og betaler du dine forbrugsafgifter til din udlejer, kan du desværre ikke benytte dig af løsningen. 

Når du tilmelder dig vores SMS-Service accepterer du samtidig vores persondatapolitik. Læs mere her.

Alarmservice

Får du dit vand fra Hjørring Vandselskab, kan du også tilmelde dig alarmservice, og du vil få en sms eller mail, hvis måleren registrer et unormalt vandforbrug, som kan tyde på en lækage eller et brud.

Vilkår for beskedservice:
Ved at benytte vores beskedservice accepterer du følgende vilkår:

  • At det er dit eget ansvar løbende at holde øje med dit vandforbrug og sikre, at der ikke er fejl på din installation.
  • At Hjørring Vandselskab ikke er ansvarlig, hvis du ikke modtager en alarm på sms eller mail, f.eks. på grund af dårlig signaldækning, tekniske problemer, ændrede kontaktoplysninger eller fejl i data.
  • At Hjørring Vandselskab ikke lukker for vandet automatisk. Modtager du en alarm, er det dit eget ansvar at stoppe skaden og kontakte relevante fagpersoner, som f.eks. en autoriseret VVS-installatør.
  • At du selv skal sørge for at holde dine kontaktoplysninger ajour.
  • At du selv er ansvarlig for eget forbrug og hæfter for dine regninger, selvom du overdrager alarmservicen til en anden.