Om os

Hvem er vi?

Hjørring Vandselskab leverer rent drikkevand og håndterer beskidt spildevand til mange borgere i Hjørring Kommune. Omdrejningspunktet for vores arbejde er at værne om folkesundheden, beskytte naturen og fremme miljøet for dig, dine børn og børnebørn.

Vandselskabet har ca. 60 medarbejdere fordelt på fire vandværker, otte renseanlæg og en administrationsbygning. Vi er blandt andet biologer, landmålere, håndværkere, maskinmestre, laboranter, kontoruddannede, ingeniører, ufaglærte og tekniske tegnere, og vi brænder for vores arbejde. Har du spørgsmål til det, er du altid velkommen til at kontakte os på post@hjvand.dk eller 3841 2828.

Hjørring Vandselskab A/S blev etableret som et aktieselskab i 2007. Vandselskabet ejes af Hjørring Kommune.

Bestyrelsen

Mød de ni bestyrelsesmedlemmer, der sammen med ledelsen udstikker rammerne for Hjørring Vandselskabs arbejde.

Ledelsen

Mød direktør Tommy Mostrup, produktionschef Jacob Andersen og administrationschef Ole Madsen, der udgør Hjørring Vandselskabs ledelse.

Presse

Er du journalist og har brug for en udtalelse, eller vil du gerne vide mere om vandselskabets arbejde, så hjælper vi gerne.

Ledige stillinger

Leder du efter nye udfordringer? Måske vi har jobbet til dig.

Upload din uopfordrede ansøgning her

    Verdensmål & CSR

    Hjørring Vandselskab arbejder med verdensmål 6 – rent vand og sanitet. Men også meget mere end det. For vores arbejde rører ved mål 2, 3, 7, 14, 15 og 17 – lokalt, nationalt og globalt. Vi arbejder sammen med universiteter om udvikling af nye teknologier og løsninger til nu- og fremtidens vandudfordringer, og som en del af den danske vandsektor hjælper vi med know-how og erfaringer i andre dele af verden.

    Vi er stolte af vores arbejde lokalt, national og globalt. Vi ved, vi gør en livsvigtig forskel.